Benederpop

De Soos viert 50-jarig bestaan met 3e editie Benederpop.

In 2019 viert SJWA De Soos haar 50-jarig bestaan. Al 50 jaar lang zetten jongeren zich in als vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten voor de hele regio. Denk aan de jaarlijks terugkerende Zomerfeesten, de Avond4daagse en, niet te vergeten, de drukbezochte vrijdag- en zaterdagavonden in de discotheek aan de Provincialeweg in Almkerk. De Soos en alle activiteiten vormen al jaren het startpunt van uitgaan voor de jeugd uit de regio.

Ter ere van de afgelopen 50 jaar vol hoogtepunten, organiseert De Soos op 18 mei een 3e editie van Benederpop: een eendaags popfestival met veel artiesten van landelijke relevantie, zoals The Dirty Daddies. Zij zijn onder andere bekend van optredens op Paaspop, Concert at Sea en hun uitverkochte jubileumconcert in AFAS Live. De verdere programmering wordt de komende tijd bekendgemaakt. Eerdere edities van het festival vonden plaats bij het 25 en 40-jarig bestaan van De Soos, met optredens van o.a. Herman Brood & His Wild Romance, Racoon, De Kast en De Dijk.

De kaartverkoop voor Benederpop 2019 start komende vrijdag, 11 januari. Tickets en info zijn te vinden op www.benederpop.nl en via de Facebook- en Instagrampagina van Benederpop.