JOIN THE NIGHT

De Soos is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Variërend van medewerker van de Vrijdagavond tot de PLONS (werkgroep Zomerfeesten).

In beide gevallen kom je terecht in een knettergek gezelschap waar je grootse dingen doet! Onder erg gezellige omstandigheden maak je deel uit van het organiseren van de vrijdag, zaterdag, Zomerfeesten en misschien wel het volgende Benederpop.

Vereisten
Je bent 16 jaar of ouder, je hebt veel vrije tijd, je bent erg in voor een lolletje, je wilt op vrijwillige basis iets betekenen voor je leeftijdsgenoten en zeker niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is het wenselijk dat je uit de omgeving van Almkerk komt.
Meer weten? Mail dan naar info@desoos.nl of maak een babbeltje met één van onze medewerkers.


Vrijdag Avond Ploeg (VAP)

Onze avonden zijn bijzonder. Het moment dat de lichten dimmen en de muziek begint te spelen, ontstaat er een sfeer die je niet los laat. Het is de energie van de dansvloer, de lachende gezichten, en de vreugde van mensen die samenkomen om los te gaan bij ons in De Soos.

En hier komt het mooie deel: wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen zoals jij om ons team te versterken en osn avontuur verder te schrijven.

Als vrijwilliger bij onze discotheekavonden speel je een cruciale rol in het maken van deze avonden. Je staat misschien achter de bar, waar je de perfecte biertjes tapt en gesprekken voert met feestgangers van overal. Of je bent de gastvrouw/gastheer die gasten begroet en ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt. Misschien help je bij het creëren van de meest vette sfeer met licht en decoratie.

Samen vormen we een hechte groep van mensen die van muziek houden, de kunst van het feesten begrijpen, en die nieuwe vriendschappen sluiten terwijl we onvergetelijke herinneringen creëren.

Dus, als je wilt deelnemen aan dit geweldige verhaal, als je wilt bijdragen aan nachten vol ritme en plezier, als je wilt groeien en nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen, dan is dit je kans. Neem contact met ons op via info@desoos.nl en vertel ons hoe jij wilt bijdragen aan ons verhaal.


Zomerfeesten Almkerk

Samen met een kleine enthousiaste groep vrijwilligers ga jij ervoor zorgen dat er een twee weken durend programma vol verschillende activiteiten en artiestenavonden wordt georganiseerd voor Almkerk en omstreken. Maar wat wordt er nu precies van je verwacht?

Ongeveer een jaar van tevoren starten we al met de voorbereidingen voor de volgende editie. Je gaat je in aparte werkgroepen bezighouden met het organiseren van activiteiten naar keuze. Denk hierbij aan een autovoetbal, timmerdorp, foodtruckfestival of misschien heb jij wel een creatief idee voor een nieuwe activiteit? Ook dat is mogelijk!
Daarnaast denk je met heel de werkgroep mee over de invulling van de artiestenavonden en ga je sparren over (nieuwe) ideeën met als doel om de Zomerfeesten steeds meer te verbeteren en professionaliseren!

Al die voorbereidingen zorgen ervoor dat we uiteindelijk met een uitgedacht programma de feestweken ingaan. Dan begint het pas echt leuk te worden, want alle uitgedachte ideeën worden dan eindelijk werkelijkheid! Twee weken lang ga je met elkaar knallen met tussendoor de nodige gezelligheid om uiteindelijk terug te mogen kijken op (hopelijk) een top editie! Zie jij het ook al helemaal voor je om onderdeel te worden van dit topteam of misschien heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op via info@zomerfeestenalmkerk.nl! Wie weet zien we jou binnenkort!

Aanbevelingen

Wat mensen over ons zeggen

Als bezoeker kwam ik al vaak bij de Zomerfeesten Almkerk. Nadat ik vaker had gesproken met vrienden en kennissen die in de organisatie zaten, merkte ik dat ik steeds meer enthousiasme kreeg om er ook bij te komen. Het duurde ook niet lang meer, voordat ik me had aangemeld. Eenmaal bij de werkgroep aangesloten merkte ik dat er meer kwam bij kwam kijken, dan van tevoren verwacht. Dit maakte het voor mij juist een stuk uitdagender, zeker met de gedachte dat alles geregeld moest zijn tijdens de Zomerfeesten. Je moest organisatorisch te werk gaan met de nodige flexibiliteit en creativiteit. Om dan met als eindresultaat een topactiviteit of -avond neer te zetten geeft wel een kick!

Robert van Vark

Vice-Voorzitter Zomerfeesten Almkerk

© Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden.