Nieuwe Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Lijkt het jou gaaf om eens in de twee weken een steentje bij te dragen aan een avond  voor meer dan 500 mensen uit de hele regio, of in de zomer een avond neer te zetten voor bijna 2000 man? Dan is De Soos zeker wat voor jou! Denk aan avonden met bekende artiesten als Yellow Claw of Quintino, maar ook aan leuke thema’s als Ladies Night of de Après Ski. In de zomer pakken we helemaal goed uit met grote namen en leuke activiteiten.

We zijn een hechte groep jongeren die veel plezier beleeft aan het werken in De Soos, maar zeker ook daar buiten. We gaan vaak samen uit, maar beleven ook veel lol in De Soos op vrijdag en doordeweeks. Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugde” willen we onze groep graag uitbreiden.

Wat verwachten we van je? Dat verschilt per werkgroep waar je in komt. De vrijdagavondploeg organiseert (zoals het woord eigenlijk al verraadt) de vrijdagavonden. Hier ben je eens in de twee weken aanwezig als De Soos open is. Ook verwachten we dat je één keer per drie weken op woensdagavond meehelpt met schoonmaken in De Soos. Daarnaast zijn we ook eens in de twee maanden op zaterdag geopend. Uiteraard kan het voorkomen dat je af en toe niet kunt.

Een andere werkgroep is de PLONS, deze organiseert de jaarlijkse Zomerfeesten. Bij deze werkgroep kom je door het jaar heen ongeveer eens per maand bij elkaar (tegen de zomer wordt dit iets vaker) en organiseer je leuke activiteiten en avonden. Tijdens de Zomerfeesten (twee weken) zorg je dat alles volgens plan verloopt en maak je er een onvergetelijke tijd van.

Wat heb je er aan? Een supergave tijd waarin je veel plezier hebt, barervaring opdoet, veel mensen leert kennen, maar ook waarin je jezelf kan ontwikkelen en aan je organisatieskills werkt waar je later veel aan kan hebben.

Medewerkers moeten minstens 16 zijn (of in 2016 in ieder geval 16 worden) en het liefst woonachting in het Land van Heusden & Altena zijn.

Twijfel je nog? Vraag gerust om een avondje, geheel vrijblijvend, mee te draaien met ons! Neem contact met ons op via een privé bericht op Facebook of via een mail aan info@desoos.nl.

Zoeken

Categorieën

© Copyright 2024. Alle rechten voorbehouden.